Nieuws

HomeNieuwsDe pinksterrace van Oss

De pinksterrace van Oss

Omdat ik niet mee ben gegaan naar Frankrijk voor de Tour du ALS, heb ik besloten om als vrijwilliger mee te gaan helpen bij de Pinksterraces in Oss. Na het helpen opbouwen heb ik besloten, in overleg met mijn ouders en het Connect Roke Racing Team (een Top Team die altijd voor je klaar staat), om deel te nemen. Ik was van plan om niet zelf te rijden, maar na aandringen van meerdere personen, zoals Jeffrey en Eldert Mulder van KTM Nederland, ben ik toch gaan rijden. Niet voor de wedstrijd, maar puur om te trainen en zo wat meer kilometers te maken.

Hans en Tijs Heesakkers zijn nog langs geweest om mijn pak, helm en handschoenen te komen brengen, omdat dit allemaal al klaar stond in de camper die wij het weekend erop mee mochten nemen naar de Ducatie club race. Super toch! Ook Maarten van Rixtel was aanwezig voor morele support. Geweldig Maarten!

Samen met Eldert Mulder, Glenn van Straalen en Ryan Vos waren we tijdens de races met vieren actief in de supermono. Op deze dag waren de mannen van Connect Roke Racing Team weer geweldig bezig en hielpen ze mij waar maar nodig was. Ook wil ik dank uitbrengen aan de organisatie, Jeffrey Verhagen en Jermaine van Middegaal voor het mogen gebruikmaken van hun camper. En Arie Vos van Vos Oss en het Fortron Kawasaki racing team voor de steun. Ook wil ik LS2 en Race en Zo nog even bedanken voor het kussen van de helm. Hij zit nu als gegoten! Het was een leuk weekend waar ik weer veel van heb geleerd. En een hele hoop gezelligheid. Mannen jullie zijn allemaal TOP! Nu klaar maken voor de volgende race, de Ducatie club race.

Laat een reactie achter