Nieuws

HomeNieuwsDerde race, de Ducatie club race

Derde race, de Ducatie club race

Alles aan het klaarmaken voor vertrek naar Assen, samen met Tijs Heesakkers. Op vrijdagochtend rijden we richting Assen en wat denk je? Ik heb mijn pak thuis laten liggen. Vlug mijn ouders gebeld met de vraag of zij, als ze terugkomen van de Tour du ALS, nog even langs huis willen rijden om die even op te halen. Stiekem ben ik in gedachten ook een beetje bij mijn opa en al die mensen die de Tour du ALS fietsen om geld in te zamelen voor de spierziekte ALS.

Op vrijdagavond maak ik even een rondje over de baan. Tevens is dan de eerste belangrijke bijeenkomst van dit weekend met Joey die ons het hele seizoen begeleidt. Dan op zaterdag de eerste training, waar het jammer genoeg regende. Ook was ik zo slim om niet te tanken met gevolg dat ik stil stond. Tja… dat is weer een les waar je iets van leert.

Maarten en Luc van Rixtel en Marco Wijnen waren er ook weer. Fijn dat zij er zo vaak mogelijk bij zijn. De beide kwalificaties had ik afgesloten op een p12.  Dus op zondag vertrok ik van een 12de startplaats. Ik had een goede start en kon wat posities winnen, waarna ik in een gevecht kwam met Bram en Dennis. Het was een leuke strijd en deze is in mijn voordeel beslecht, waardoor ik een podiumplaats bij de senioren in de wacht sleepte. Hier heb ik mijn 1ste plaats voor dit jaar kunnen pakken!! Helemaal trots en dat hier in Assen!

Graag wil ik mijn sponsoren: Race en Zo, LS2 weer bedanken en iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt. Tevens kan ik zeggen dat het een super week was met de opbrengst voor Tour de ALS en dan nog een mooie afsluiting op Assen. Opa hij is voor jou!

Laat een reactie achter