Nieuws

HomeNieuwsTraining op politiecircuit in Lelystad met de KTM RC cup

Training op politiecircuit in Lelystad met de KTM RC cup

Vandaag hebben we ons super vermaakt op het circuit van Lelystad. Onder begeleiding van Joey Litjens, Barry Veneman die ook aanwezig was, Bo Bendsneyder en Scott Deroue werd er gezamenlijk gesport en een rijtraining gevolgd. Bo en Scott namen ons mee om de fijne kneepjes te leren. Joey hield ons nauwlettend in de gaten om daarna de nodige tips en trucs te geven. Als bonus mochten we nog rijden op een KTM Freeride-E. We waren hiervan erg onder de indruk en stapten dan ook met een grote glimlach af.

Al met al was dit een geweldige training en voorbereiding voor onze volgende race, de Ducatie club race op 31 mei. Iedereen bedankt voor de leerzame en gezellige dag!

Vandaag heb ik ook een mountainbike gekregen om te gaan trainen, met dank aan Gert-Jan Pijl van Stichting Tour du ALS. Tour du ALS is voor mij een belangrijk evenement. Dit jaar wil ik namelijk als vrijwilliger gaan helpen tijdens de beklimming van de Mont Ventoux. Mijn opa is overleden aan de spierziekte ALS, waarvoor de Tour du ALS in het leven is geroepen. Tour du ALS is dan ook opgezet door mijn familie. Om mijn opa te blijven herinneren staat het logo van Tour du ALS op mijn pak en motor! In de hoop om meer aandacht te krijgen voor deze sluipende ziekte, waar nog geen medicatie voor is! Neem eens een kijkje op de site van Stichting Tour du ALS en ga naar in memoriam, dan snap je wat ik bedoel en voel.

Samen met mijn maat Jeffrey Verhagen, die rijdt als bakkenist bij het team Connect Roke Racing team, ben ik wezen trainen op de mountainbike. Jammer genoeg verliep de training niet zoals ik gehoopt had. Na een tijdje fietsen in de bossen schoot ik van mijn pedaal af en raakte een stronk waardoor ik mijn fiets aan gort reed. Inmiddels is dankzij de goede zorgen van Gert-Jan mijn mountainbike in een snel tempo gemaakt en kan ik weer gaan trainen!

Laat een reactie achter